Fietster gewond na aanrijding met auto in Gouda

Gouda – Bij een ongeval op de Burgemeester van Reenensingel is vanavond een persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Gentseweg waar een fietster in botsing met een auto was gekomen.

Het slachtoffer is met onbekend letsel vervoerd naar een ziekenhuis. Ten tijden van het ongeval was er flinke hinder op de Goudse Poort vanwege de tijdelijke wegafsluiting op de Burg. van Reenensingel.

Foto’s Ricardo Minden en Rens den Oude

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten