Scooter rijdster gewond na aanrijding met auto in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Vanavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn.

Het ongeval vond plaats op de rotonde met de Hoflaan. Één persoon is meegenomen ter controle naar het ziekenhuis de bijrijder van de scooter raakte niet gewond maar ging wel mee in de ambulance. Het verkeer had lichte hinder en werd geregeld door de politie.

Foto’s: Jasper van Reenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten