Hulpdiensten redden vrouw uit te water geraakte auto in Reeuwijk

REEUWIJK – Aan het einde van de ochtend op donderdag is er door nog onbekend oorzaak een auto te water geraakt op de Orchislaan in Reeuwijk. De bestuurster kon zelf het voertuig niet verlaten en ook iemand anders lukte het niet. Uiteindelijk heeft de brandweer met duikers de vrouw weten te redden.

Zij is overgedragen aan de ambulancedienst nadat zij op het droge was. Vervolgens is zij naar het ziekenhuis overgebracht. Een andere inzittende kon zelfstandig de auto verlaten. Een berger heeft later de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd. Het incident trok veel bekijks vanuit de wijk.

Foto’s: Ricardo Minten & Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten