Twee scooters botsen op de Voorweg in Hazerswoude: twee gewonden

HAZERSWOUDE – Aan het einde van de middag zijn twee scooters op elkaar gebotst op de Voorweg in Hazerswoude. Beide bestuurders raakten hierbij gewond, van wie één ernstig. Om die reden kwam ook het MMT met de lifeliner ter plaatse.

Het traumateam heeft geassisteerd door medische bijstand te verlenen. Uiteindelijk is de zwaargewonde vrouw naar het ziekenhuis vervoerd. De opzittende van de andere scooter raakte lichtgewond, maar is ook door de ambulance naar het hospitaal gebracht. Na het ongeval werd de weg volledig afgesloten. Nadat beide slachtoffers weg waren, kon de hoofdrijbaan weer open; alleen het fietspad bleef dicht. De VOA heeft onderzoek verricht. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten