Overleden persoon aangetroffen in sloot in Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op vrijdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor de melding van een persoon te water op de Anna van Burenlaan. Duikers gingen gelijk aan de zijde van de Prinses Beatrixlaan het water in en haalde een persoon uit de sloot.

Vervolgens werd de reanimatie gestart, maar al snel bleek hulp niet meer te mogen baten. De opgeroepen lifeliner keerde hierop terug naar de thuisbasis. De weg werd volledig afgesloten. De politie onderzoekt hoe de persoon in het water terecht is gekomen.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten