Uitslaande (middel)brand in schuur in Rijpwetering

RIJPWETERING – Op vrijdagavond is er brand uitgebroken in een schuur aan de Pastoor Van der Plaatstraat in Rijpwetering. Al snel werd duidelijk dat het een uitslaande brand was in een schuur tussen woningen in. Er werd dan ook opgeschaald naar middelbrand.

De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Bij de brand is asbest vrijgekomen, maar voor zover bekend is alles op het eigen terrein terechtgekomen. Alle omliggende woningen werden ontruimd. Ongeveer een uur na het uitbreken van de brand kon het sein brandmeester gegeven worden. Het is onbekend hoe de brand is ontstaan.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten