Dode bij autobrand, A4 geruime tijd dicht

KAAG EN BRAASSEM – Op de A4 ter hoogte van afrit Hoogmade is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto in brand gevlogen. Hierbij zou iemand om het leven zijn gekomen.

Na de brand bleef de snelweg richting Den Haag nog lange tijd afgesloten voor uitvoerig onderzoek. De ANWB meldde dat de weg rond 13.00 uur weer open zou moeten gaan. Hoe het incident kon gebeuren, is nog onbekend.

Foto’s: Pieter Post

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten