Weg lange tijd dicht na ongeval op de Haarlemmerstraatweg in Oegstgeest

OEGSTGEEST – Een eenzijdig ongeval op de Haarlemmerstraatweg in Oegstgeest was de reden dat die weg lange tijd dicht was. Een auto kwam in de berm, raakte een boom en kwam aan de overkant tot stilstand. De bestuurder werd hierna snel naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend. De politie heeft hier onderzoek naar gedaan.

Foto’s: Wouter Hoeben & Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten