Zwaargewonde na ongeval met beknelling op de N446

HOOGMADE – Rond middernacht is er een eenzijdig ongeval gebeurd op de Ofwegen (N446) in Hoogmade. Een auto belandde in een greppel en raakte ook nog een boom. De brandweer kwam ter plaatse voor de melding van een beknelling en ook het MMT werd ingevlogen met de lifeliner.

Echt bekneld bleek de bestuurder niet te zitten, maar de brandweer heeft wel moeten assisteren om de bestuurder uit het voertuig te halen. Hij is behandeld door het medische personeel en uiteindelijk is de zwaargewonde man met spoed, en onder begeleiding van trauma-arts, naar het ziekenhuis vervoerd.

De N446 is na het ongeval enkele uren afgesloten geweest. De politie heeft onderzoek gedaan om de toedracht in kaart te kunnen brengen. Die toedracht is voor ons nog onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten