Brand in seniorencomplex in Noordwijkerhout, woningen ontruimd

Noordwijkerhout – In een seniorencomplex aan de Parallelweg in Noordwijkerhout heeft donderdagavond een flinke brand gewoed. De brand woedde op de derde etage van het complex.

Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer schaalde uit voorhand al op naar middelbrand en stuurde later nog een derde tankautospuit naar het brandadres. De derde en vierde etage werden door de brandweer ontruimd. Één van de bewoners van het complex is ter plekke door de ambulance dienst onderzocht op rookinhalatie.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s Menno Plug en Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten