Auto raakt te water te Zwammerdam, bestuurder kleedt zich eerst om

ZWAMMERDAM – Op vrijdagavond is er aan de Spoorlaan in Zwammerdam een auto in de sloot terechtgekomen. De brandweer kwam met twee duikteams ter plaatse.

Aangezien er niemand werd aangetroffen, werd er gelijk begonnen met het maken van een zoekslag rondom het voertuig. Ook sprong daarvoor nog een brandweerman het water in om alvast poolshoogte kunnen nemen. Er werd echter niemand aangetroffen, ook niet door andere hulpdiensten die langs de oever liepen. Enige tijd later kwam er een man naar de politie die meldde dat hij de bestuurder was van het voertuig. Hij had zich eerst omgekleed. Hij was ongedeerd en zodoende konden ook de hulpdiensten vertrekken. De man is verhoord door de politie, maar de oorzaak van het te water raken is nog onbekend.

Foto’s: Jasper van Reenen & Josh Walet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten