Grote papier inzamel contrainer Sionskerk vat vlam, Meteoorlaan Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Vanochtend even voor vijf uur werd de brandweer opgeroepen voor een containerbrand aan de Meteoorlaan in Alphen. Ter plaatse trof men een grote 40 kuub container aan vol met papier die in de brand stond. Naast de container stond er ook wat in de brand.

De container wordt gebruikt om oud papier in te zamelen om dit vervolgens te verkopen waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Het is onbekend of het papier nog in te leveren is. Er is een sterk vermoeden dat de container in brand gestoken is. Aan de kerk zelf is geen schade ontstaan.

Foto’s: Jasper van Reenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten