Overleden persoon aangetroffen in water langs de Engelendaal in Leiderdorp

LEIDERDORP – In de nacht van donderdag op vrijdag is er in het water langs de Engelendaal in Leiderdorp een man aangetroffen. De hulpdiensten werden hierop opgeroepen voor de melding van een persoon te water.

Naast de standaard hulpdiensten werd ook de lifeliner aanvankelijk opgeroepen voor het incident. Nadat de man op het droge was, heeft men er alles aan gedaan om het slachtoffer te reanimeren, maar dit bleek helaas tevergeefs en de man is ter plaatse overleden. De politie heeft een “plaats delict” gemaakt en het nodige onderzoek verricht. Het slachtoffer was vermoedelijk een fietser, die door nog onbekend oorzaak in het water terecht is gekomen.

Foto’s: o.a. Jelle Corstens

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten