De trein op Station Gouda willen halen resulteert in stil leggen van het treinverkeer

GOUDA – Op zaterdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding, waarbij een passagierstrein betrokken zou zijn, op Station Gouda. Direct werd het treinverkeer voor enkele uren stilgelegd.

Al snel bleek er geen sprake te zijn van een aanrijding; iemand wilde heel graag de trein halen en nam om die reden de kortste weg. In dit geval was dit over het spoor, wat vlak voor een rijdende trein zou zijn gebeurd. Iedereen was dus ongedeerd waarop de hulpdiensten weer konden inrukken. Het NS personeel gaf aan erg geschrokken te zijn. Of de bewuste reiziger inmiddels gevonden is, is onbekend.

Foto’s: Nick Slagter

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten