Auto belandt op z’n kop in de sloot in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen – Zondagavond rond 23.00 uur is er op de Aderweg een personenauto op z’n op in de sloot belandt. De beide inzittende kwamen met de schrik vrij.

Voor het incidenten werden diverse hulpdiensten opgeroepen maar ter plaatse bleken de twee inzittende er al uit te zijn. Een duiker heeft wat persoonlijke spullen van de eigenaren uit de auto gehaald waarna het voertuig door een berger uit de sloot kon worden getakeld.

Het ongeval gebeurde doordat de bestuurder probeerde te keren.

Foto’s: Jelle Corstens

   

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten