Bestelbus kantelt na aanrijding met auto op de Schilkerweg in Nieuwveen

NIEUWVEEN – Aan het begin van de middag heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een bestelbus. Een bestelbus vol pakjes kantelde hierbij op de rotonde van de Schilkerweg (N462) met de Laan der Verwondering.

Hoogstwaarschijnlijk had een automobilist niet door dat het voertuig voor hem stopte om de bestelbus op de rotonde voor te laten gaan. Hij week uit, raakte de vluchtheuvel en ramde vervolgens de pakketbezorger dusdanig dat die laatste kantelde en op zijn zij belandde. De bestuurder van de bus kwam er echter zonder kleerscheuren van af, maar de bestuurder van de personenauto is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

In de bus lagen nog meerdere pakketjes die nog bezorgd moesten worden. Door het ongeval kon dat niet meer gebeuren; alles is teruggegaan richting het depot en zal opnieuw gesorteerd en op een later tijdstip alsnog bezorgd gaan worden.

Foto’s: Jasper van Reenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten