Brandweer rukt uit voor flinke containerbrand Haringkade Katwijk

Katwijk – Rond half tien zondagavond werd de brandweer opgeroepen voor een containerbrand aan de Haringkade in Katwijk.

Ter plaatse stond een flinke container vol met (oud)papier in de brand. De brandweer heeft de container grotendeels leeg nmoeten halen om de brand goed te kunnen blussen, dit was een flinke klus wat enige tijd in beslag nam

De oorzaak betreft zeer waarschijnlijk brandstichting.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten