Vlammen uit schoorsteen van CV ketel, Leidsevaartlaan Rijnsaterwoude

Rijnsaterwoude – Rond half vijf vanmiddag werden brandweer en politie opgeroepen voor een woningbrand aan de Leidschevaartlaan in Rijnsaterwoude.

Ter plaatse waren door de melder vlammen gezien uit de schoorsteen van de CV ketel. De brandweer heeft geen brand hoeven blussen. Na een uitgebreide controle en de CV ketel af gekoppeld te hebben kon de brandweer retour.

Foto’s: Jasper van Reenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten