Brand in woning in aanbouw op het Speenkruid in Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op oudjaarsavond was er een melding van een woningbrand op het Speenkruid in Alphen. Het betrof een woning in aanbouw waar vuurwerk in was gekomen.

De brandweer heeft zichzelf toegang moeten verschaffen tot het terrein om de brandhaard te kunnen lokaliseren. De situatie was uiteindelijk snel onder controle.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten