Brandstichting in auto op het Hoogtij in Noordwijk

NOORDWIJK – Op oudjaarsavond is er een poging gedaan om brand te stichten in een voertuig aan het Hoogtij in Noordwijk. Dit was gedaan met behulp van papier en karton.

Omwonenden hebben zelf al het vuur kunnen doven, zodat erger voorkomen kon worden. De brandweer heeft nog een controle uitgevoerd. De politie zal de zaak verder onderzoeken.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten