Kas met groente verwoest door vuurwerk in Oegstgeest

OEGSTGEEST – Aan het einde van de middag is er brand uitgebroken in een kas aan de Zwaluwlaan in Oegstgeest. De brand is ontstaan doordat er vuurwerk in terecht was gekomen.

De brandweer heeft het vuur snel kunnen doven, maar kon niet voorkomen dat de kas beschadigd raakte. Ook de groente is niet meer eetbaar.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten