Verward persoon op hoogte naar beneden gehaald door brandweer in Leiden

LEIDEN – Op de Condorhorst was een persoon gevaarlijke hoogte die dreigde te springen. Hierop werden de hulpdiensten ingeschakeld.

De brandweer heeft uiteindelijk de persoon naar beneden gehaald. Hij/zij is overgedragen aan de ambulancedienst en is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Wat de precieze reden is dat deze persoon dreigde te springen, is onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten