Afval in winkelkarretjes in brand, Buitenhoflaan Leiderdorp

LEIDERDORP – Op de Buitenhoflaan is brand gesticht in afval wat in winkelkarretjes is gelegd. Dit alles was bij metrocontainers gezet.

Ook hier was een straal hoge druk voldoende om het vuur snel uit te krijgen. De inhoud van de containers is niet in brand gevlogen. Naast het afval kunnen ook de winkelkarretjes hergebruik vergeten.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten