Brandweer blust meerdere vreugdevuren aan de Voorhoflaan in Leiderdorp

LEIDERDORP – De brandweer kwam in Leiderdorp ook nog in actie voor een vreugdevuur aan de Voorhoflaan. Het blussen van dit brandje ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Het gebeurde ook onder toeziend oog van meerdere mensen, maar voor zover bekend verliep dit rustig.

Ook andere brandjes in de straat werden gedoofd; zodoende werd de weg “schoongeveegd”.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten