Melding van gebouwbrand op de Zuidkade in Waddinxveen

WADDINXVEEN – In de nieuwjaarsnacht kwam er een melding binnen van een gebouwbrand op de kruising van de Jan Dorrekenskade-Oost met de Zuidkade. Hierbij zou brand zijn in een in aan-/verbouwing zijnde pand.

De brandweer heeft een onderzoek naar de herkomst van de brand ingesteld en heeft ervoor kunnen zorgen dat de situatie snel onder controle was.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten