Uitslaande brand in schuur op de Middelburgseweg te Reeuwijk

REEUWIJK – Een uitslaande brand vannacht in een schuur aan de Middelburgseweg in Reeuwijk. De vlammen torenden boven de overige gebouwen. Desondanks hebben bewoners nog voertuigen uit de garage weten te redden.

Na aankomst heeft de brandweer direct ingezet op het blussen. Hierbij is onder meer de lage druk ingezet. Hoe groot de schade is, is onbekend. Of deze brand het gevolg is van vuurwerk, is onbekend. De schuur kan als verloren worden beschouwd.

Foto’s: Jasper van Reenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten