Voertuigbrand slaat over naar garage, Jan van Riebeecklaan Gouda

GOUDA – In de nacht is ook een auto aan de Jan van Riebeecklaan in brand geraakt. Het voertuig stond op de oprit en is vervolgens doorgeslagen naar de garage.

De autobrand was snel onder controle, maar men heeft wat sloopwerkzaamheden uit moeten voeren om ook de brand in de garage uit te kunnen krijgen. Het is onbekend of er ook hier opzet in het spel is.

Foto’s: Jasper van Reenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten