Zwaargewonde na steekpartij in jeugdgevangenis Sassenheim

Bij een steekpartij in jeugdgevangenis Teylingereind aan de Rijksstraatweg in Sassenheim is zaterdag iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het LUMC in Leiden. De arts en de politie zijn met de ambulance meegereden. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart.

Foto’s: Jelle Corsens & Wouter Hoeben

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten