Brandweer heeft een flinke klus om een paard uit het water te halen, aan de Gemeneweg in Hazerswoude-Dorp

Hazerswoude-Dorp – Op Zondagmiddag rond 13.00 werd de brandweer van Hazerswoude opgeroepen voor een paard te water, aan de Gemeneweg.

Het paard lag in zo klein slootje dat deze met behulp van een brandweerauto uitgerust met een kraan, uit het water getakeld moest worden. Dit leverde de brandweer een flinke klus op. Na een ruim uur stond het paard weer op de benen naast de sloot. Of het paard verwondingen over heeft gehouden aan dit alles is niet bekend.

Foto’s: Wouter Hoeben, Jelle Corstens en Rens den Oude

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten