EOD ingezet na aantreffen verdachte middelen bij aanhouding in Leidse woning

LEIDEN – Op dinsdag wilde de politie een verdachte spreken omtrent een inbraak. Zij ging de woning aan de Lopsenstraat in Leiden hierop naar binnen om deze persoon aan te houden. Er werden echter ook bepaalde middelen aangetroffen die direct nader onderzoek nodig hadden. Hierop werd o.a. de EOD opgeroepen.

De stoffen zouden mogelijk een gevaar zijn voor de volksgezondheid. De EOD heeft onderzoek verricht, maar het is onbekend of het daadwerkelijk om explosieven ging. Medewerkers van de forensische opsporing en het NFI zijn ook ter plaatse geweest en de substantie is uiteindelijk meegenomen voor onderzoek. De recherche doet verder onderzoek.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten