Gewonde bij steekpartij in Leiden

Leiden – Op de Aaltje Noordewierlaan in Leiden is woensdagavond een gewonde gevallen bij een steekpartij.

De steekpartij werd rond 22.00 gemeld. De politie is met veel eenheden ter plaatse en agenten hebben een groot plaatsdelict (PD) gemaakt, ook zijn er bloedsporen te zien op straat.

Één persoon is bij de steekpartij gewond geraakt, het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend of er al een aanhouding is verricht en wat de toedracht is van de steekpartij, de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten