Zwaargewonde aangetroffen in auto, politie doet onderzoek

Zwammerdam – Bij een benzinestation langs de Steekterweg in Zwammerdam is donderdagochtend een zwaargewond persoon in een auto gevonden. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek.

Voor het slachtoffer kwamen twee ambulances en het mobiel medische team ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer is gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, onder begeleiding van de trauma-arts.

De politie heeft vervolgens het pompstation afgezet voor sporenonderzoek. De forensische recherche heeft ter plekke onderzoek gedaan en de auto waar in het slachtoffer zat meegenomen voor verder onderzoek. Een woordvoerder van de politie kan alleen melden dat er onderzoek word gedaan na het aantreffen van een gewond persoon.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten