Voetganger zwaargewond na aanrijding met auto 1e Tochtweg Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel – Op de 1eTochtweg is donderdagavond een persoon zwaargewond geraakt nadat hij door een auto werd geschept.

Twee voetgangers liepen achter elkaar langs de weg toen een personenauto één van de twee heren schepte.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Silvia van Straalen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten