Bestuurders komen met schrik vrij na aanrijding A44 Oegstgeest

Oegstgeest – Vanmiddag werden hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel op de A 44 bij Oegstgeest. Nadat twee voertuigen met elkaar in botsing waren gekomen was één voertuig achterstevoren tegen de vangrail tot stilstand gekomen en één voertuig stond een paar honderd meter verderop.

Tenminste één persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken maar uiteindelijk is er niemand meegenomen naar een ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft beide voertuigen meegenomen. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan is onbekend.

Foto’s Marco Hoope & Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten