Brandend afval op straat gedumpt door vuilniswagen in Reeuwijk

REEUWIJK – Op maandagmiddag kwam de chauffeur van een vuilniswagen erachter dat het afval in de wagen in brand stond. Hierop besloot hij dit afval op straat te gooien. Dit gebeurde nabij de kruising van de Nieuwdorperweg en de Reeuwijkse Randweg.

De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft het brandende afval afgeblust. De oorzaak van de brand is onbekend.

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten