Flinke schade bij voertuigbrand Trompstraat Leiden

LEIDEN – In de nacht van zondag op maandag stond een personenauto in brand pal naast en woning. Dit was aan de Trompstraat in Leiden.

De brandweer had het vuur snel geblust en heeft een controle in de naastgelegen woning uitgevoerd. Oorzaak van de brand is onduidelijk, maar de laatste tijd zijn er meerdere autobranden in Leiden. De politie doet onderzoek.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten