Gewonde na ongeval met meerdere voertuigen op de Beekforel in Leiden

LEIDEN – Op de Beekforel is op woensdagavond een ongeval gebeurd. Hierbij waren een bestelbus van een bezorgservice en twee personenauto’s betrokken.

Een van de personenauto’s stond geparkeerd. De bestuurder van de andere luxewagen raakte dusdanig gewond dat deze naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. Waarschijnlijk is het ongeluk veroorzaakt door een voorrangsfout.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten