Studentenflat in Leiden tijdelijk ontruimd na keukenbrand

LEIDEN – Aan de Klikspaanweg in Leiden is brand ontstaan in de keuken in een van de kamers. Een deel van het pand werd hierop ontruimd.

Bewoners hebben het brandje zelf met een blusdeken weten te blussen. De brandweer heeft vervolgens het pand gecontroleerd, mede op CO in omliggende kamers. Er raakte niemand gewond en het pand kon al snel weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten