Auto crasht tegen elektrakast, bestuurder vlucht

Alphen aan den Rijn – Op de Cassiopeiadreef in Alphen aan den Rijn is begin van de nacht een personenauto gecrasht, toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was er van de bestuurder geen spoor te bekennen.

Het ongeval gebeurde rond 1.00 uur op de hoek van de Cassiopeiadreef en de Andromedastraat. De bestuurder ramde met een flinke vaart een elektrokast en nam vervolgens de benen, wat strafbaar is na een ongeval.

De auto zal door een berger weg worden gehaald, de politie is een zoektocht gestart naar de bestuurder.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten