Lichaam gevonden in woning in Leiden, politie doet onderzoek

Leiden –  Aan de Waldeck Pyrmontstraat in Leiden is vrijdagmiddag in een woning een overleden persoon aangetroffen. De politie is een hierna een groot onderzoek gestart.

In de voortuin van de woning staat een tent van de politie, ook hebben agenten een deel van de straat afgesloten. De politie heeft nog niks bekend gemaakt over de doodsoorzaak en over de identiteit van de overleden persoon.

Later meer.

Foto’s Wouter Hoeben

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten