Auto ramt lantaarnpaal en komt tot stilstand tegen boom, bestuurder slaat op de vlucht

Alphen aan den Rijn – Een flink ongeval vrijdag op zaterdagnacht op de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn. Een personenauto raakte bij een eenzijdig ongeval zwaar beschadigd, de bestuurder sloeg op de vlucht.

Even na half 2 kreeg de politie een melding van een ongeval, ook de ambulancedienst werd mee gealarmeerd. Ter plekke troffen zij een flinke ravage aan maar de bestuurder was niet meer aanwezig. Een personenauto komend vanuit de richting van het station heeft eerst een lantaarnpaal uit de middenberm gereden en vervolgens tegen een boom tot stilstand gekomen.

In de bossage vonden agenten twee cilinders met lachgas, ook troffen zij een grote hoeveelheid ballonnen aan in auto. De politie is een onderzoek gestart.

Een berger heeft de auto geborgen en een aannemer is ingeschakeld om de schade aan de lantaarnpaal te herstellen.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten