A20 bij Moordrecht tijdelijk dicht na ongeval met meerdere voertuigen

MOORDRECHT – Op maandagavond is er een ongeval gebeurd op de A20 tussen Moordrecht en Nieuwerkerk. Hierbij waren in totaal drie voertuigen betrokken. Als gevolg van het ongeval ging de snelweg in de richting van Rotterdam enige tijd volledig dicht.

De aanrijding, door nog onbekende oorzaak, gebeurde op de linkerrijstrook. De brandweer heeft een voertuig gecontroleerd en veiliggesteld. Eén betrokkene is door de ambulancedienst nagekeken, maar na enige tijd bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. De schade bleek enigszins mee te vallen; alleen de achterste auto moest door een berger worden meegenomen. De andere twee voertuigen konden op eigen kracht de reis vervolgen.

De vertraging door het ongeval liep op tot meer dan 30 minuten. Na ongeveer een half uur kon de eerste rijstrook worden vrijgegeven. Drie kwartier na de aanrijding zelf kon de volledige rijbaan weer worden opengesteld.

Foto’s: o.a. Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten