Twee gewonde bij eenzijdig ongeval in Nieuwveen

Nieuwveen – Bij een ongeval op de N462-Schilkerweg zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt.

Rond half 2 werd de bestuurder vermoedelijk onwel en reed de weg af, de auto kwam boven de sloot tot stilstand. Beide inzittende, twee mannen, konden zelfstandig uit de auto komen waarop de brandweer kon worden afgemeld.

Beide mannen zijn ter controle meegenomen met de ambulancedienst naar het ziekenhuis.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten