Rookontwikkeling in keuken Chinees Winkelhof Leiderdorp

Vanavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een mogelijke keukenbrand bij de Chinees in het Winkelhof in Leiderdorp.Ter plaatse heeft de brandweer uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van de rookontwikkeling. Onder andere met de autoladder is men op het dak geweest om zo van boven en beneden de afzuiginstalatie na te kijken. Uiteindelijk is er geen brand of herkomst van de rook gevonden.

Foto’s: Jelle Corstens & Wouter Hoeben

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten