Bestelbussen uitgebrand in Gouda

Gouda – Vannacht even voor 2.00 uur werd de brandweer van Gouda gealarmeerd voor een woningbrand aan de Karekietstraat in Gouda. Ter plaatse bleek er echter geen sprake te zijn van een woningbrand maar stonden er 2 bestelbussen in brand.

De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen maar kon niet voorkomen dat beide voertuigen zwaar beschadigd raakte

Nadat de brand geblust was kon de brandweer weer retour naar de kazerne. Beiden voertuigen zijn total-loss verklaard.

Foto’s Remco Gerritsen

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten