Gewonde na ongeval tussen snorscooter en auto in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op de kruising Dreef – Zuidplaslaan in Waddinxveen is op donderdagavond een ongeval gebeurd. Hierbij waren een auto en een snorscooter betrokken.

Vermoedelijk heeft de automobilist de tweewieler over het hoofd gezien. De ambulancedienst heeft zich na aankomst over de bestuurder ontfermd. Na een onderzoek is de man naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht. De snorscooter is door een bekende opgehaald, maar was dusdanig beschadigd dat het thuisbrengen wandelend moest gebeuren.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten