Weer voertuigbrand aan de Valeriaan te Boskoop

Boskoop – Op zondag zijn rond 04.25 uur twee auto’s in brand gevlogen aan de Valeriaan in Boskoop.

De brandweer was snel ter plaatse, hierdoor wisten ze overslag naar een derde voertuig te voorkomen. Door middel van bluspogingen met schuim was de brand onder controle. Hierna kon de brandweer inpakken en terug naar de kazerne.

Over een oorzaak van de brand is niks bekend gemaakt. Wel is het opmerkelijk dat op 23 november 2019 op dezelfde parkeerplaats ook een auto is uitgebrand (klik hier voor dat nieuwsbericht). Of deze twee branden iets met elkaar te maken hebben, is onbekend.

Foto’s: Rens den Oude .

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten