Fietsster zwaargewond na aanrijding in Waddinxveen

Waddinxveen – Op de Kanaaldijk in Waddinxveen is donderdag aan het einde van de ochtend een vrouw ernstig gewond geraakt nadat ze op haar fiets door een personenauto werd aangereden.

Rond 11.25 uur stak de vrouw de Kanaaldijk over bij de Coenecoop/Apollolaan en werd daarbij geschept door een personenauto. Het slachtoffer raakte bij het ongeval zwaargewond, naast twee ambulances kwam ook het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter ter plaatse. De traumaheli landde vlak naast het ongeval op een grasveld.

Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de weg in beide richtingen afgesloten en gaan een onderzoek starten naar de toedracht van het ongeval. Volgens getuigen zou de fietsster door rood zijn gefietst, de politie onderzoekt dit uiteraard.

Foto’s Ingezonden en Remco Gerritsen

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten