Maaltijdbezorger zonder rijbewijs raakt gewond en wil vluchten na ongeval in Leiden

Leiden  – Donderdagavond is een maaltijdbezorger gewond geraakt bij een ongeval op de Hoge Rijndijk in Leiden. Het slachtoffer reed op een bezorgscooter en botste achterop een auto.

Door de klap sneuvelde de achterruit van de auto. De bezorger wilde er na het ongeval snel vandoor gaan ondanks dat hij gewond was. Toen de politie aan kwam bedacht de jongen zich en bleef toch op de plek van het ongeval.

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten