Vrachtwagen vast in berm na uitwijkactie voor ambulance

Aarlanderveen – Op de N231 nabij Aarlanderveen is zaterdagmiddag een vrachtwagen vast komen te zitten in de berm na een uitwijkactie. Bij de actie raakte niemand gewond.

Even voor 12.00 uur werd er een ambulance opgeroepen voor een incident aan de Kolfbaan in Nieuwkoop. Op de N231 wou een vrachtwagen ruimte maken voor de ambulance door een stukje door de berm te rijden. Dit ging echter niet volgens plan, de vrachtwagen kwam vast te zitten in de modder. De brandweer is kort ter plaatse geweest omdat de chauffeur bang was dat zijn 40 ton wegende vrachtwagen zou kantelen door de harde wind.

Een berger heeft de vrachtwagen uit de berm getrokken. Het incident leverde veel verkeershinder op doordat een rijstrook werd afgesloten.

Foto’s Josh Walet en Joshua Bos

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten